خوراک لوبیا

یاد بگیرید که چگونه بهترین لوبیاهای آسان را از ابتدا یا با دستورالعمل هایی برای اجاق گاز، آرام پز و حتی قابلمه های فوری درست کنید. لوبیای خشک را بشویید و مرتب کنید و هر گونه زباله را از بین ببرید. در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب به اندازه ای بپوشانید که 2 اینچ بالای لوبیا باقی بماند. لوبیا چیتی معمولاً جنوبی نیست، اما اجازه دهید به شما بگویم، ما واقعاً آنها را در جنوب دوست داریم. مادرم اغلب در روزهای شلوغ خانه یک قابلمه حبوبات می‌خورد و به آنها اجازه می‌داد تا زمانی که روزش را می‌گذراند، کاملاً بپزند.

غذای نونی

همان طور که خود اعتراف کردید، پودر فلفل قرمزی که استفاده کردید، در واقع مخلوطی از ادویه جات ترشی جات به نسبت نامعلومی بود. بنابراین مطمئناً یک بازی حدس زدن است. IMHO، این واقعاً یک دستور العمل “از ابتدا” نیست.

شام چی بپزم

این دستور لوبیا چیتی فوق العاده آسان است و همچنین خوشمزه است. لوبیا کمی تند، معطر و غیر قابل مقاومت خامه ای است. یک بار آن را امتحان کنید و هرگز نمی خواهید لوبیا چیتی را به روش دیگری بخورید. سپس لوبیاهای آبکش شده و حبه آبکش را اضافه کنید و حدود 2 اینچ از بالا با آب بپوشانید، زیرا حبوبات در طول پخت منبسط می شوند.
من به مدت 10 سال در مکزیک زندگی کرده ام، به بسیاری از کشورها سفر کرده ام و هرگز چنین لوبیا ندیده ام. در تعریف گوگل از «پودر فلفل قرمز» به ترکیب آن با سایر ادویه ها اشاره شده است و تعریف ویکی پدیا هم همین را می گوید. به دلیل مشکلات مزه ای مداوم ناشی از کووید، مجبور شدم پیاز را نادیده بگیرم. من از پایه گیاهی بهتر از Bouillion استفاده کردم که حاوی پیاز است.

غذای گیاهی

روی آنها را با 4-6 فنجان آب سرد بپوشانید یا حدود 3 اینچ روی آنها پوشانده شود. پیاز خرد شده، سیر خرد شده و برگ بو را اضافه کنید، سپس با روغن زیتون بریزید. هر کفی که تشکیل می شود را از بین ببرید و دور بریزید. حرارت را تا متوسط به کم کم کنید و بدون درپوش به مدت حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید و در صورت لزوم بیشتر بپزید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا لوبیاها زیر آب بمانند. روش خیساندن سریع برای تهیه لوبیا چیتی چیست؟ لوبیاهای خشک را آبکش کنید سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و کاملا با آب بپوشانید.
ممکن است شما لوبیاهای خود را پخته باشید و هرگز آنها را به طور کامل نپزیدید – و سپس نمک را مقصر دانستید. حقیقت این است که حتما یک لوبیا کهنه خورده اید. حبوبات ماندگاری طولانی دارند – اما برای همیشه دوام ندارند. حبوبات را در حدود 2 سال استفاده کنید. اگر در عرض یک سال استفاده شوند بهتر هستند. لوبیا و نان ذرت یکی از لوازم اصلی خانه من بود که در اعماق جنوب بزرگ شده بودم.

خوراک لوبیا

این غذاهای ساده تقریباً با هر چیزی یا به عنوان یک غذای بشقاب حلبی، به سبک کابوی، با یک تکه نان ذرت خوب است. برای خوشمزه ترین لوبیاها، روی حرارت ملایم بپزید و در حین پختن سطح مایع را فقط 1 اینچ بالاتر از سطح لوبیا نگه دارید. لوبیا و برنج آرام پز – یک غذای جانبی آسان که با یک تخم مرغ همزده و آووکادو روی آن، می تواند به یک شام گیاهی سریع تبدیل شود. من طعم لوبیا را هنگام استفاده از مکعب های استاک و آب به عنوان مایع ترجیح می دهم.

به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری می شود. اگر می خواهید زمان پخت را تسریع کنید، می توانید از زودپز برای تهیه این دستور استفاده کنید. توصیه می کنیم از این دستور غذا به عنوان راهنمای زمان استفاده کنید.
من هرگز به استفاده از مکعب های استوک با آب فکر نمی کردم. و من هرگز به خرید بیکن فکر نمی کنم، بنابراین معمولاً چند تکه بیکن یا روغن بیکن می ریزم. یک برند ادویه به نام فیستا از سن آنتونیو وجود دارد. بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

دیدگاهتان را بنویسید